Stora coworking kaffetestet 2022

9 jan 2022


Man ska ha roligt också. Vi har testat massa kaffe med coworkers, för att ta reda på vad som är populärast! Disclaimer: Detta gjorde vi i samarbete med kaffeverksamheten nybryggt.nu, som sitter på coworking spaces E-commerce Park of Sweden.

Coworking möjligt både i Skåne och Stockholm genom nytt samarbete

14 okt 2021


Att kunna dra nytta av flexibilitet med coworking på många olika platser är mer och mer populärt. Nu har ett samarbete mellan platser i Skåne och Stockholm etablerats via en ny tjänst.

Så kan co-working främja medarbetarens välmående

10 jan 2021


Undersökningar, både officiella i HR- och cheftidningar och mindre officiella på LinkedIn, visar detsamma - att det är delat hur medarbetare vill fortsätta att arbeta efter pandemin. Här undersöker vi detta djupare.

Topplistan 2021 - Sveriges bästa coworking spaces, stad för stad

6 jan 2021


VI har gjort topplistan på de bästa coworkingplatser i Sveriges olika städer, för 2021. Det är lite förändringar på listan mot tidigare år.

Stanna hemma eller gå till din coworking-plats?

10 okt 2020


Det finns många fina fördelar med coworking-platser. Att du kan knyta nya kontakter och få din verksamhet att växa snabbare är uppenbart. Utöver detta kan coworking spaces också främja din mentala hälsa.

Studie: coworkingspaces ökar attraktiviteten i städer

2 juli 2020


En studie från Jönköpings universitet har tittat på vad coworkingspaces (CWS) i Sverige bidrar med. De drog slutsatsen att personer väljer att flytta till städer som har coworkingplatser.

Nya coworkingplatser i Sverige som öppnar 2020

15 juni 2020


Trots Corona så ska flertalet coworkingplatser slå upp dörrarna under 2020. Här är de som sagt de ska expandera, starta eller etablera sig.

Coworking som håller igång Sverige

11 juni 2020


En rad coworkingplatser har gått ut mer erbjudanden för att hjälpa näringslivet i dessa kristider. Genom initiativet Håll Sverige Igång har flera av dessa samlats. Läs mer om det här.

Coronas effekt på coworkingplatser i Sverige

27 maj 2020


Hur coworking skulle påverkas av en ändring i konjunktur har varit föremål för många spekulation de senaste åren. Nu börjar vi se facit.

Årets toplista: coworking spaces 2020

15 feb 2020


Första versionen för 2020 av de bästa platserna i landet är sammanställd. Se topplistan för de städer vi bevakar i denna artikel.

BOX COWORKING SPACE STÄNGT

24 jan 2020


Malmös mest populära coworking space har meddelat att de har stängt ner. Läs mer om vad de allt har hittat på under åren.

Årets toplista: svenska coworking spaces 2019

21 dec 2019


Vi har sammanställt årets topplista på svenska coworkingplatser, i de städer vi bevakar. Se listan här.

Mindpark Nordens bästa coworking space

10 dec 2019


I dagarna utsåg Nordic Startup Awards årets coworking space i Norden. För första gången vann en svensk plats: Mindpark.

2019 - ett marddrömsår för WeWork

20 nov 2019


WeWork, eller The We Company som det officiellt heter, öppnade i Sverige under 2019. Men det har varit i media för betydligt många fler saker, framförallt dess fiasko-artade börsintroduktion. Vi har gjort en analys.

Guide: coworkingplatser som konferenslokaler


Det blir allt mer populärt att hyra in sig på möten och konferenser på coworkingplatser. De ger en ny miljö och kreativa rum, som förhöjer stämningen. Men alla platser erbjuder inte detta. Vi har listat några av de som har konferensmöjligheter i Skåne, Stockholm och Göteborg

Bästa kaffe för ett coworking space?


Vi har kollat runt och frågat runt, vilket kaffe och kaffesorter som är populärast. Svenskt, italienskt, välkänd internationellt eller lokalt, hela kaffebönor eller bryggkaffe. Det skiljer helt klart en del!

United Spaces uppköpt av Castellum

29 jan 2019


Sveriges största fastighetsbolag för kommersiella lokaler, Castellum, har köpt upp coworking aktören United Spaces.

Nyheter

Här samlar vi nyheter om coworking i Sverige sedan 2019