Stockholms bästa coworking baserad på omdömen

based on 108 reviews

Knackeriet

based on 171 reviews

The Castle

based on 15 reviews

Blivande

based on 59 reviews

Things

based on 128 reviews

Impact Hub

based on 14 reviews

CONVENDUM Centralen

based on 145 reviews

United SPaces Waterfront

based on 198 reviews

Norrsken house

based on 137 reviews

CONVENDUM Vasagatan

based on 403 reviews

Epicenter

based on 32 reviews

HElio Hornstull

based on 25 reviews

Wework


based on 64 reviews

HElio GT30


based on 7 reviews

Embassy House

Medborgarplatsen

based on 42 reviews

The Park Hälsingegatan

based on 0 reviews

See you at work

Coworking spaces och kontorshotell i Stockholm

Stockholm har en stor rad olika coworking spaces och kontorshotell. Vi har valt att försöka ranka de bästa - baserad på deras omdöme. Detta då en bra coworking plats enligt oss är en plats där många människor tycker om att sitta. Och omdömen på platser är ett bra sätt att synliggöra detta på.


Vad menar vi med coworking space?

Coworking är en trend som fick sitt namn på 2010-talet, och har sedan dess etablerad sig i Sverige. De första platserna i Sverige var platser så som Mindpark som öppnade redan 2007, men de senaste 10 åren har det hänt väldigt mycket här. Innan det hette coworking fanns det kontorshotell, företagshotell eller företagscenter. Alla varianter på liknande saker - att som mindre företag, frilansare eller team kunna sitta i en delad miljö nära andra.


Vi räknar in alla typer av platser, både platser som endast har kontor att hyra ut, men även platser som endast har skrivbordsplatser, så som flexdesks eller hotdesks. Men vi har även med platser som kombinerar dessa båda. Vi bryr oss inte om platserna själva kallar sig för coworking space, startup hub eller klassiska kontorshotell. Vi bryr oss bara om vad de som är på platsen tycker om den.


Mer om Stockholm

Stockholm har gått från att vara en administrativ huvudstad till en av de starkaste centrum för tillväxt och teknikbolag i hela Europa. Utvecklingen som har skett i denna stad är unik och har gett hela Sverige en enorm uppsving. Det är inte konstigt heller att det då har dykt upp många platser där nystartade företag kan sitta eller frilansare kan arbeta effektivt ifrån.


Stockholm har idag Sveriges högsta koncentration av coworking spaces, och allt pekar på att det kommer förbli så.


Hur väljer vi ut bästa coworking spaces?

Vi har valt att ha omdömen som huvudsaklig rankingsfaktor. Detta då vi tror att hur bra människor trivs är kritiskt för om det är en bra coworking plats eller inte. Därför har vi gått på både Googles omdömen och Facebooks omdömen. Den avlånga rektangeln är Google användarnas omdömen på en plats, och den blå cirkeln är Facebook användarnas.


När vi avgjort rankingen har vi tagit hänsyn till båda, och även till antalet omdömen i varje kanal. På det sätt hoppas vi kunna ranka Stockholms bästa coworking space. Och inte bara det, utan även ge en enkel överblick och lista över vilka coworking platser och kontorshotell det finns i Stockholm.


Vi vet att vår metod inte är perfekt, men vi tror den ger en bra överblick.


Letar du istället för coworking efter mötesrum eller möteslokaler i Stockholm, så kan vi rekommendera vår systersida moteslokaler.nu som listar de bästa platserna i stockholmregionen.

Coworking platser i andra städer

Malmö

Helsingborg

Göteborg