Uppsalas bästa coworking och kontorshotell baserad på omdömen

based on 18 reviews

CoworkCity

based on 90 reviews

Base10

based on 39 reviews

Hera HuB

based on 12 reviews

Capsule

based on 3 reviews

Skolgatan 6

Coworking spaces och kontorshotell i UPPSALA

Vi listar populära coworkingplatser och kontorshotell i Uppsala. Ett enkelt sätt att få en överblick över de alternativ som finns i denna stad.

Vad räknar vi som coworking space?

Coworking är en växande trend, och hos oss avser vi att lista både de mer traditionella kontorshotellen och helt nya coworking spaces. Vi räknar alla miljöer som är till för mindre företag eller entreprenörer i Uppsala in i vår lista här. Sedan rankar vi dem på hur omtyckta de är genom omdömen.

Varför Uppsala?

Vi listar coworkingplatser för många olika städer i Sverige. Uppsala, men sin anrika historia och som nationellt kunskapscenter är en viktig plats för framtidens företag. Att vi listar dessa platser är för att hjälpa fler företag etablera sig på rätt platser, något vi tycker är viktigt.

Hur rankar vi coworking spaces?

Vi tittar på platsers omdömen på Facebook och Google. Men för att räknas in krävs det minst 10 omdömen på en plats. Detta gör att flera av platserna i Uppsala inte kvalar in, och vi har markerad de med grå ton för att tydliggöra det. Vi vill samtidigt det ska vara någorlunda lätt för nya coworking platser och kontorshotell att etablera sig på rankingen, och därav har vi satt gränsen relativt lågt.


Har du tips på platser vi borde ha med som inte är med, kontakta oss!

Coworking platser i andra städer

STockholm

Göteborg

Malmö